Stavgångsfunderingar

Att kombinera stavgång i naturen med att lyssna på poddar som handlar om skolutveckling föder tankar och ger utrymme för reflektioner – tankarna bara virvlar iväg samtidigt som jag utvecklar mina lärarförmågor!

Idag lyssnade jag på Skolsnack – Live hos Unikum (69) – och det var en mycket hörvärd pod! Bl a diskuterades dokumentation och vad föräldrar egentligen vill ha för information från skolan.

Föräldrar vill ha

 

Bilden ovan är en tolkning av vad som sades i podden. Först vill föräldrar ha information över vad skolan står för, vad som händer och hur man kontaktar skolan o s v. En tydligt strukturerad hemsida där det är lätt att hitta rätt information är ett bra exempel. Därefter vill föräldrar ha kommunikation med skolan, med den personal som arbetar med deras barn. Till sist vill man möta passion hos personalen för sitt yrke och för de människor man möter!

Är DU passionerad? Jag är det….vill fortfarande utvecklas som lärare….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *