Såld!

Nu är den såld, cabben. Det var ett enkelt val att sälja den till en Saabklubbsmedlem som kommer att njuta av bilen mer än vad jag gjorde. Helt enkelt var det ett felköp från min sida, nu vet jag att det är V4:or som gäller för mig. Drömmen vore att ha röd Saab Sonett parkerad i garaget! Men nu ska vi fixa iordning den röda V4:an med ”hönstrappa”, extralysen och lite rallystuk.

Kamp om garageplatsen
Kamp om garageplatsen

SparaSpara

4 reaktioner på ”Såld!

  1. Hej!
    Fantastiskt! Digital ut i fingerspetsarna 🙂
    Jag undrar om du skulle vilja dela med dig av din lärarhandledning, efter kursen? Du skulle kanske också kunna dela den med andra lärare, på t.ex. lektion.se? Ja, jag bara undrar…
    Tack för alla fina bilder från ditt projekt – du vet: en bild säger mer än tusen ord.
    Hälsningar Gunilla

  2. Ojdå, min kommentar hamnade visst under fel inlägg, ursäkta. Har läst tidigare om ditt SAAB-intresse. Jag har haft två, men det var på 70-talet. Det var annorlunda att ha växelspaken på ratten! Jag vet inget om årsmodell eller något sådant. Jag kommer bara ihåg att bil nummer två hade ”orkidévit” lack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *